Undervisere

Vi har samlet de rette, og dygtige kapaciteter, som undervisere i Correction Academy. Alle er fagligt, højt uddannede i deres respektive felt, og med deres faglighed og viden, kombineret med hands on undervisning, får du alle muligheder for, at udvikle dig som behandler, eller sundhedsfaglig. 

Cem Öz

Medejer | Underviser i manuel behandling

Cem er fast underviser på vores manipulationskurser og er medejer af Correction Academy. Han er uddannet Fysioterapeut og Osteopat, og har desuden undervist på fysioterapiuddannelsen i en årrække. 

Tobias Jørgensen

Medejer | underviser i performancetræning

Tobias er medejer af Correction Academy og underviser på vores performancetræning uddannelser. Han har tidligere været fast tilknyttet som fysioterapeut i FC Helsingør og har en forkærlighed for Biomekanik og bevægelse.

Pernille Thomsen

Fysioterapeut

Pernille er Fysioterapeut og er en kæmpe kapacitet indenfor Fascier og bindevæv. Hun underviser på vores fascia kurser i hele Danmark. 

Vil du være med på holdet? 

Vi er altid på udkig efter kompetente og dygtige undervisere og formidlere. Har du en profil du mener er interessant, så er du mere end velkommen til at tage kontakt til os. 

[email protected]