Undervisere

Vi har samlet de rette, og dygtige kapaciteter, som undervisere i Correction Academy. Alle er fagligt, højt uddannede i deres respektive felt, og med deres faglighed og viden, kombineret med hands on undervisning, får du alle muligheder for, at udvikle dig som behandler, eller sundhedsfaglig. 

Cem Öz

Medejer | Underviser i manuel behandling

Cem er fast underviser på vores manipulationskurser og er medejer af Correction Academy. Han er uddannet Fysioterapeut og Osteopat, og har desuden undervist på fysioterapiuddannelsen i en årrække. 

Karina Colding

Underviser i akupunkur

Karina underviser på vores Akupunkturuddannelser og har været behandler siden 1991. Hun har undervist på vores uddannelser i en årrække, og har mange forskellige uddannelser indenfor sundhed. 

Tobias Jørgensen

Medejer | underviser i performancetræning

Tobias er medejer af Correction Academy og underviser på vores performancetræning uddannelser. Han har tidligere været fast tilknyttet som fysioterapeut i FC Helsingør og har en forkærlighed for Biomekaniker og bevægelse. 

Kenneth Carlsen

Medejer 

Kenneth er medejer af Correction Academy og sørger for den daglige drift og forretningsudvikling. Han har et øje for, at spotte undervisningstalenter, og har selv tidligere været kursist på Correction Academys kurser. Kenneth er en drivkraft, der sørger for, at øjnene er rettet på bolden – og det er at Correction Academy vil gøre dig til en bedre behandler. 

Søren Torp-Pedersen

Overlæge & Underviser i ultralydsscanning

Søren er overlæge på Afdeling for Røntgen og Skanning, Rigshospitalet Glostrup. Han underviser på vores ultralydsscanningskurser og på vores fyraftenskurser. 

Charlotte Strandberg

Overlæge og underviser og ultralydsscanning.

Charlotte er overlæge på Radiologisk Afdeling, Gentofte Hospital. Hun underviser på vores kurser i ultralydsscanning og også på vores fyraftenskurser. 

Vil du være med på holdet? 

Vi er altid på udkig efter kompetente og dygtige undervisere og formidlere. Har du en profil du mener er interessant, så er du mere end velkommen til at tage kontakt til os. 

[email protected]dk