Undervisere

Vi har samlet de rette, og dygtige kapaciteter, som undervisere i Correction Academy. Alle er fagligt, højt uddannede i deres respektive felt, og med deres faglighed og viden, kombineret med hands on undervisning, får du alle muligheder for, at udvikle dig som behandler, eller sundhedsfaglig. 

Cem Öz

Medejer | Underviser i manuel behandling

Cem er fast underviser på vores manipulationskurser og er medejer af Correction Academy. Han er uddannet Fysioterapeut og Osteopat, og har desuden undervist på fysioterapiuddannelsen i en årrække. 

Karina Colding

Underviser i akupunkur

Karina underviser på vores Akupunkturuddannelser og har været behandler siden 1991. Hun har undervist på vores uddannelser i en årrække, og har mange forskellige uddannelser indenfor sundhed. 

Tobias Jørgensen

Medejer | underviser i performancetræning

Tobias er medejer af Correction Academy og underviser på vores performancetræning uddannelser. Han har tidligere været fast tilknyttet som fysioterapeut i FC Helsingør og har en forkærlighed for Biomekaniker og bevægelse. 

Kenneth Carlsen

Medejer 

Kenneth er medejer af Correction Academy og sørger for den daglige drift og forretningsudvikling. Han har et øje for, at spotte undervisningstalenter, og har selv tidligere været kursist på Correction Academys kurser. Kenneth er en drivkraft, der sørger for, at øjnene er rettet på bolden – og det er at Correction Academy vil gøre dig til en bedre behandler. 

Kim Corfixen

Underviser i ultralydsscanning

Kim er en kæmpe kapacitet når det kommer til manuel behandling. Som uddannet kiropraktor og mangeårig bruger af ultralydsscanning, ved han om nogen hvad han skal se efter og ikke mindst hvordan han skal undervise. 

Pernille Thomsen

Fysioterapeut

Pernille er Fysioterapeut og er en kæmpe kapacitet indenfor Fascier og bindevæv. Hun underviser på vores fascia kurser i hele Danmark. 

Vil du være med på holdet? 

Vi er altid på udkig efter kompetente og dygtige undervisere og formidlere. Har du en profil du mener er interessant, så er du mere end velkommen til at tage kontakt til os. 

[email protected]