Historien

Correction Academy blev grundlagt i 2004 og har lige siden afholdt undervisning i manuelle teknikker og biomekaniske tankegange, for fysioterapeuter, læger, massører, zoneterapeuter samt andre manuelle terapeuter.

Vi har siden starten tilbudt en bred palette af kurser, og vores undervisere er erfarne og inspirerende personligheder, der har praktisk erfaring fra mange år, i forskellige dele af sundhedssektoren. 

Jesper Bergstrøm og Uffe Stadager startede i sin tid virksomheden, som har skabt grundlaget for uddannelsen af rigtig mange dygtige behandlere. Sidenhen er Cem Öz kommet til, og har været en fast del af ledelsen i Correction Academy siden 2016. Siden starten af 2020 har Tobias Jørgensen overtaget Correction academy sammen med Cem, som partner.

Sammen udgør Cem og Tobias fundamentet for, fortsat at tilbyde de bedste undervisere, og de bedste kurser i Danmark til læger, fysioterapeuter, massører og manuelle behandlere. 

Vores “WHY”

Correction Academys WHY er, at skabe flere, og bedre behandlere. 

Vi klæder vores kursister på, så de bliver endnu bedre til, at gøre en forskel for deres patienter i deres dagligdag. 

Det kommer mange flere patienter til gode, at den nyeste viden bliver udbredt via professionelle fagfolk og derfor går vi langt for, at skabe flere, dygtige behandlere i hele landet.

Vi arbejder med vores WHY ved, at uddanne vores kursister i teknikker og nyeste teknologier, der gør flere patienter glade, smertefri, og giver mere livskvalitet.

Vi gør en dyd ud af, at udvikle kurser, hvor der er hands on undervisning. Formidlingen er af højeste kvalitet, og med masser af faglig sparring.

Vi har fokus på, at de emner vi underviser i, kan implementeres fra dag 1, efter at et kursus hos os er færdiggjort.