Velkommen til vores Manuel Terapeutuddannelse!

Vores uddannelse er unik, da den er dybt forankret i evidensbaseret videnskab. Vi mener, at den bedste måde at udvikle kompetente, effektive og pålidelige manuelle terapeuter er ved at bygge på den nyeste forskning og beviser. Derfor har vi omhyggeligt udviklet denne uddannelse med fokus på at implementere de mest effektive og moderne metoder inden for manuel terapi.

Uddannelsen indeholder omfattende undervisning i anatomi, fysiologi og sygdomslære, hvilket gør, at du efter endt uddannelse vil opnå RAB-godkendelse. Dette vil give dig mulighed for at udøve manuel terapi professionelt med anerkendelse og tillid fra dine klienter. Samtidig gør dette at du er momsfritaget og dermed nemmere kan leve og leve godt af at hjælpe dine medmennesker.

Kort fortalt

  • Helt lavpraktisk strækker uddannelsen sig over 2 år af 40 undervisningsgange af to sammenhængende dage. Undervisningen finder sted i Københavnsområdet. Yderligere indgår løbende supervision af de manuelle teknikker af Osteopat D.O. Cem Öz.
  • Undervisningsdagene er fordelt på weekender og hverdage, så vi så vidt muligt viser hensyn til dem af jer, der eventuelt har arbejde og familie ved siden af, som skal passes.
  • Desuden skal du være forberedt på en del selvstudie. Afhængig af dine forudsætninger kan selvstudie-delen være mere eller mindre omfattende. Vi vurderer, at du skal regne med ca. 2-6 timer ugentligt.

Får svar på alt fra priser, indhold, muligheder m.m. her:

Ofte Stillede spørgsmål
Hør mere om uddannelsen


Mød Underviserne

Vores undervisere er erfarne og passionerede fagfolk, herunder mig, Cem Öz – Osteopat og Fysioterapeut, med mange års erfaring som behandler og underviser. Jeg har blandt andet undervist på fysioterapeutuddannelsen i Hillerød, på Master Class is Totum og holdt utallige manuelle kurser for manuelle behandlere og fysioterapeuter. Min ekspertise omfatter undervisning i anatomi, fysiologi og sygdomslære og meget mere.

En af vores dygtige undervisere er ydermere Pernille Thomsen, som er lektor i fysioterapi og blandt andet forfatter til bogen “Husk at fodre din søhest” samt udvikler af fysioflow konceptet. Med hendes ekspertise og engagement kan du være sikker på at modtage en kvalitetsundervisning, der vil forberede dig til en fremragende karriere som manuel terapeut.

Cem Öz
Underviser, Fysioterapeut & Osteopat

Hovedunderviseren på Manuel Terapeut. Han er uddannet fysioterapeut fra Skodsborg fysioterapeutuddannelse og Osteopat M.R.O. DK. fra IAO (International academay of Osteopathy). Han har mere end 10 års undervisningserfaring både inden for traditionelle grundfag som anatomi, fysiologi og sygdomslære på AFS Skolen samt undervist på fysioterapeutuddannelsen og Masterclass i Kropsterapi.

Pernille Thomsen
Underviser, fysioterapeut og master i sundhedspædagogik

Pernille er ekstern lektor og har to årtiers undervisningserfaring. Forfatter til bl.a. “Husk at fodre din søhest” og har i mange år arbejdet med særligt sensitive børn og det fascielle system. 

Udtalelser fra elever på masterclass

“ Cem er altid imødekommende og har en skøn, varm personlighed og han forstår at formidle tungt stof, let og med humor.”

“ Cem fremstod altid venlig, forberedt og yderste kompetent. Udover det faglige høje niveau, havde Cem stor indføling og varme, rolige hænder, der gjorde det til en tryg oplevelse for et ængsteligt nervesystem, som mit.”

Kontakt Os

Vi bestræber os på at besvare din besked samme dag, som den er modtaget.

"(Påkrævet)" indikerer påkrævede felter