Kursus i manipulationer

“Jeg kunne tage de ting vi lærte på kurset, og bruge dem dagen efter i min klinik”

Vores kurser i manipulationer omhandler bla. SI led, ankelled og cervicale manipulationer. 

Med en kombination af teori og praksis, tager vi dit niveau som manuel behandler, til endnu højere niveauer.

Du får indsigt i den manuelle praksis, de sikkerhedsmæssige aspekter, og hvordan de enkelte manipulationer kan bidrage til behandlinger af mange typer af patienter.

Vores undervisere er uddannede fysioterapeuter, osteopater, eller læger. Du kan med andre ord være sikker på, at du bliver undervist af nogle af de største kapaciteter indenfor de enkelte områder.

Vores mission er, at skabe så mange dygtige behandlere vi kan. Vi har valgt, at følge den mission til dørs ved, ikke, at gå på kompromis med vores kvalitet og indhold.

Tag dig og din viden til nye niveauer, og tilmeld dig et af vores kurser i dag.

Underviser

Cem Öz underviser på vores manipulationskurser

Cem Öz
Underviser

Cem underviser på vores forskellige moduler i manipulationer. Han er uddannet Osteopat og har i mange år undervist for Correction Academy. Han er medejer af virksomheden, og sætter en ære i, at give dig værktøjer, som du kan bruge så snart du er færdig på kurset.

Tidligere kursister siger

Suverent, intet mindre

Jeg har fået markant mere “behandler-selvtillid” af det her kursus. Jeg glæder mig nærmest til at hjælpe mine patienter med min nye viden.

Virkelig godt og super indhold

Dygtig underviser, fed lokation, og masser af mulighed for faglig sparring.

Tidligere kursister siger

Praktisk og jordnært, med en nørdet tilgang

Jeg synes det var rigtig godt, og med en god balance imellem teori og praksis. Jeg skal helt klart igennem hele rækken af kurser, for jeg kan mærke det gør mig til en bedre behandler.

Kursus 1, done!

Jeg har allerede tilmeldt mig de næste kurser. Det er virkelig givende, at være omgivet af mennesker der er vidensbegærlige, og undervisere, der gerne deler ud af deres viden og erfaring.

Øg dine kompetencer

Opnår indsigt og større selvtillid som behandler.

Som manuel behandler er det vigtigt, at have selvtilliden til, at kunne behandle alle typer af patienter. Vores kurser er udviklet med netop det, som den altoverskyggende tanke. Vi VIL gøre dig til en endnu bedre behandler. 

Vi har forskellige former for kurser i manipulationer. De er allesammen af en weekends varighed, og på den weekend, bliver du, sammen med andre behandlere, gjort endnu bedre til:

At diagnosticere mere sikkert.

At behandle med manipulationer, med selvsikkerhed.

At kunne forebygge med manuel terapi.

Manipulationskurser

Med fokus på lumbalcolumna og den thorakolumbale overgang, vil du lære at undersøge regionen, og behandle den med simple og effektive manipulationer samt andre manuelle teknikker.

Der vil være mulighed for cases i iskias smerter, lændesmerter, dysfunktioner i led, hold i lænden, skævheder samt traumer til området.

Derudover vil du få indsigt i de biomekaniske relationer til de omkringliggende regioner.

Der vil blive taget udgangspunkt i de biomekaniske relationer mellem foden og S-I leddet. Vi gennemgår hvordan disse to regioner påvirker hinanden.

Modulet indeholder undersøgelse og simple/effektive manipulationer og manuelle teknikker.

Der vil være mulighed for cases i SI-leds syndrom, bækkensmerter, iskias-smerter, skader omkring knæet, psoas syndrom, låsning af caput fibula, inversions-traume, låsninger af fodrodsknogler samt låsning af talocrural-leddet.

Med fokus på thorakalcolumna og ribben, vil du lære at undersøge regionen, og behandle den med simple og effektive manipulationer samt andre manuelle teknikker.

Der vil være mulighed for cases i facetleds syndrom, vejrtrækningsproblemer, scoliose, scheuermann, interscapulære muskelspændinger, traumer af ribben, det autonome nervesystems påvirkning, samt snurrende/sovende fornemmelser i fingre og arme.

Derudover vil du få indsigt i de biomekaniske relationer til de omkringliggende regioner.

Med fokus på cervikalcolumna og den cervikothorakale-overgang, vil du lære at undersøge regionen, og behandle med simple og effektive manipulationer samt manuelle teknikker.

Der vil være mulighed for cases i muskelspændinger i nakken, hold i nakken, dysfunktioner af nakkens led, svimmelhed, hovedpine, snurrende fornemmelser i fingre, samt andre neurologiske symptomer i overekstremiteten.

Der vil blive lagt særlig vægt på sikkerhedstests samt kontraindikationer for manipulationsbehandling.

Derudover vil du få indsigt i de biomekaniske relationer til de omkringliggende regioner.

Med fokus på skuldermobilitet, albuen og håpnden, vil du lære at undersøge regionerne, og behandle dem med simple og effektive manipulationer samt andre manuelle teknikker.

Der vil være mulighed for cases i supraspinatus syndrom, rotatorcuff syndrom, problemer i skulderleddet, ac-leds problemer, sc-leds problemer, scapula problemer, dysfunktioner i albueled, håndled samt håndrodsknogler.

Teknikkerne er også effektive ved kontorrelaterede skader i de ovennævnte regioner. (musearm, tennisalbue, golfalbue, carpaltunnel syndrom).

Derudover vil du få indsigt i de biomekaniske relationer til de omkringliggende regioner.

Med fokus på hofte, knæ og fod, vil du lære at undersøge regionerne, og behandle dem med simple og effektive manipulationer samt andre manuelle teknikker.

Der vil være mulighed for cases i hofteproblemer ved muskelubalancer og kapselproblemer, subluxationer af tibia og fibula, manipulationer af meniskus, mobilisering af ligamenter i knæet, patellofemurale problemer, løberknæ, springerknæ, achillesproblemer, forstuvninger i foden, subluxationer af fodens knogler.

Derudover vil du få indsigt i de biomekaniske relationer til de omkringliggende regioner.

Tilmeld dig
Tilmeld dig og lær dette: 

Diagnosticering, sikkerhed, manipulationer og implementerbar viden.

Dagen efter du er færdig på kursus, har du øget dine kompetencer så meget, at de nye metoder vil hjælpe dig i dit daglige arbejde. 

Vi gennemgår teknikker, led, manipulationer, teorien bag, og ikke mindst filosofien bag de enkeltet teknikker. 

Og måske vigtigst af alt, så gennemgår vi, hvordan du sikkert kan teste dine patienter ifb. med netop manipulation af led. Uanset om det er ankel, SI led, eller cervikalt. 

Tilmeld dig nu

Vore kurser bliver afviklet i professionelle omgivelser, på forskellige lokationer omkring i Danmark.

[email protected]