Akupunkturkursus

“Sikre metoder, og gennemtestet kursusindhold”

Vores akupunkturkursus omhandler bla. teorien og filosofien bag brugen af nåle til behandlinger. 

Med kombineret teori og praktiske øvelser, tager vi dig igennem en weekend, sammen med andre ligesindede, hvor du bliver klædt på i brugen af akupunktur og nåle, som effektiv behandlingsmetode. 

Du får indsigt i de mange sider af akupunktur, ligesom du får mulighed for rent praktisk at øve dig, med dine medkursister i at sætte nålene. 

Under kyndig vejledning af vores undervisere, opbygger du en selvsikkerhed indenfor disicplinen, og kan dagen efter dit kursus er forbi, bruge dem som en aktiv del af din værktøjskasse, i din klinik. 

Vi vil skabe så mange dygtige behandlere, som muligt. Det er en del af vores DNA. Derfor går vi ikke på kompromis med indhold eller muligheder for, at udvikle sig. 

Det eneste der kræves er dit eget engagement. 

Underviser

 

Karina Colding
Underviser

Karina underviser på vores uddannelser i akupunktur. Hun har siden 1991 arbejdet med behandlinger, og er en af de mest erfarne akupunkturbehandlere herhjemme. Karina har undervist for correction academy i en årrække, og sæter en ære i, at kombinere praktik med teori, der er overførbart fra dag 1.

Tidligere kursister siger

Suverent, intet mindre

Jeg har fået markant mere “behandler-selvtillid” af det her kursus. Jeg glæder mig nærmest til at hjælpe mine patienter med min nye viden.

Virkelig godt og super indhold

Dygtig underviser, fed lokation, og masser af mulighed for faglig sparring.

Tidligere kursister siger

Praktisk og jordnært, med en nørdet tilgang

Jeg synes det var rigtig godt, og med en god balance imellem teori og praksis. Jeg skal helt klart igennem hele rækken af kurser, for jeg kan mærke det gør mig til en bedre behandler.

Kursus 1, done!

Jeg har allerede tilmeldt mig de næste kurser. Det er virkelig givende, at være omgivet af mennesker der er vidensbegærlige, og undervisere, der gerne deler ud af deres viden og erfaring.

Sådan er kurset bygget op

Læs mere under her

Sikkerhed

Sikkerhed er essentielt på vores kurser. Vi underviser i teknikker, der både giver dig indsigt i diagnosticering, men også i behandling. Derfor er et vigtigt modul på vores kurser, sikkerhed. Sikkerhed i både diagnosticering og behandling.

Vi giver dig mulighed for, at opbygge en solid selvtillid, som du kan tage med dig ud på din klinik allerede dagen efter kurset er færdigt.

Behandling

Kursisterne øver på hinanden, 3 og 3. Der er altid en teoretisk gennemgang af øvelser og manipulationer, hvorefter der rent praktisk vil være tid til at behandle og træne teknikkerne på hinanden.

På alle vore kurser udleveres der kompendier, som gennemgås af underviseren som en del af undervisningen.

Herefter, er der tid til faglig fordybelse og sparring, mens underviseren bistår hvor det kræves.

Opfølgning

Alle kursister på de enkelte kurser bliver indlemmet i en lukket facebook gruppe ( Alumni). Her kan der deles tanker, ideer, sparres og meget mere. I disse grupper er vi tilstede, og vil i det omfang det er muligt, stå på mål for spørgsmål.

Tid og sted

Vi afvikler kurser i hele landet, og du kan altid se i vores kursuskalender, hvornår vi afholder et kursus nær dig.

Er du allerede tilmeldt et kursus, der har en fast lokation, vil du i dagene inden kurset, modtage yderligere information på mail.

Pris og muligheder

Vores priser varierer, alt efter hvorhenne kurset afholdes og om det er et dagskursus, weekendkursus, og hvor mange pladser vi har til rådighed. Prisen er dog fast fra den dag du kan tilmelde dig i vores kursuskalender.

Flere kurser

Vi har mange kurser. Både indenfor manipulationer, men også i akupunktur, performancetræning, og i ultralydsscanning. I rækken af kurser der omhandler manipulationer, har vi weekendkurser, der omhandler ankelled, SI led, og cervicale manipulationer.

De afvikles over en weekend ad gangen, og du kan tilmelde dig dem et ad gangen.

Flere værktøjer 

Akupunktur er en lavthængende frugt, som bare venter på at blive plukket.

Mulighederne med akupunktur er store. Med vores kursus giver du ikke bare dig selv flere brugbare værktøjer du kan bruge i din praksis, men også en større indsigt i de mange filosofier der ligger bag.  

På kurset bliver du introduceret til et lille indblik i teorien bag den Traditionelle Kinesiske Medicin, TCM, samt til teorien om hvorfor denne behandlingsform virker ud fra en traditionel vestlig forståelse.

Der undervises i stikketeknikker indstiksretninger og i nålekombinationer som relaterer til forskellige led og muskel problematikker. Herunder spændingshovedpine, smerter og ændret mobilitet.

Du vil lære palpationsteknikker og at sætte nåle i forhold til hvad palpationen fortæller dig og hvordan du kan udvælge at stimulere bestemte nåle til hurtigere at udvise den ønskede effekt.

Og selvfølgelig vil du blive vejledt grundigt i hvordan du passer bedst muligt på din patient, hvad og hvordan du ikke må behandle og hvad din patient kan forvente af reaktioner.

Det er allerede muligt – og anbefales- at behandle det gennemgåede materiale efter første dag på kurset. Efter det fulde kursus er du i stand til at bruge materialet som et supplement til andet du laver i din klinik og du kan også vælge at lade det stå for sig selv.

Der gennemgås behandlingsforslag til:

Nakkespændinger og hovedpine
Ryg herunder lænd og iscias
Skulder
Tennisalbue
Snurrende fornemmelser i fingre
Knæ
Hofte
Ankelforstuvning

Tilmeld dig
Vi VIL gøre dig bedre til at behandle

Vi har en målsætning om, at gøre endnu flere behandlere, til bedre behandlere

At føle sig sikker i sit fag, eller i en teknik, kræver selvtillid. Vores kurser er derfor designet til, at give dig faglig selvtillid og praktisk erfaring, som du kan bruge fra dag 1. 

Med et positivt mindset og en lyst til at udvikle dig, kan du komme langt. Med vores kurser, tager vi din motivation til nye niveauer, og bygger flere lag på dine kompetencer som behandler, helt generelt. 

At behandle andre, er et ansvarsfuldt erhverv, og du er ved at tage endnu et ansvarsfuldt skridt op ad behandlerstigen, ved at deltage i et af vores kurser. 

Tilmeld dig nu

Vore kurser bliver afviklet i professionelle omgivelser, på forskellige lokationer omkring i Danmark.

info@correctionacademy.dk

Alle rettigheder forbeholdes